Спасение има: Една от най-тежките българки стопи 100 кг за 3 месеца с ядене, без операции и диети

Спасение има: Една от най-тежките българки стопи 100 кг за 3 месеца с ядене, без операции и диети

Български лечител помогна на 235-килограмовата Ваня да отслабне и да се върне към активен живот

Бях в затвор, сега съм свободна, казва Ваня Георгиева от Бургас, която от 235 кг вече е 135. „Искам да вдъхна надежда на хората с наднормено тегло, че избавление има и то е създадено от българин – Иван Гарабитов. Да бъда пример за тях, както беше за мен Димчо Тодоров от Първомай. Добре, че той разказа в медиите как е намалил повече от наполовина теглото си с методиката на Гарабитов – от 276 на 120 кг. Историята му, а и качените в нета тв участия на Гарабитов със създадените от него рекордьори в здравословното отслабване, ме насочиха към центъра на лечителя в Пловдив“, споделя 40-годишната Ваня.

Когато на 18-годишна възраст високото 170 см и тежащото 70 кг момиче сключва брак, надали си е представяло, че ще стане една от най-тежките българки. Заради стреса в семейния живот теглото й става 190 кг, а след боледуване от КОВИД-19 стига страшните 235 кг. „Прилагах всички възможни диети, лекарства, чайове. Без ефект“, разказва Ваня. Спасението за нея идва след като се доверява на уникалната българска методика за здравословно отслабване на Иван Гарабитов.  

В края на 2022 г. Ваня пристъпя прага на своя лечител. „Не можех да спя, а Гарабитов само след 2 сеанса вибротерапия и матрично-ритъмна терапия възстанови добрия сън. Бях с инсулинова резистентност, пиех по 15 хапчета на ден, сред които и 3 фурантрила, за да не задържам вода. Сега пия само 2 сиропа от Гарабитов – палмов дървесен и „Дар от Гарабитов“, посочва бургазлийката ефектът от методиката. В момента от 235 тя вече е 135 кг, със 100 кг по-слаба за 3 месеца – без операции, без диети, храни се редовно. Пълна е с енергия, качва по 5 пъти на ден стълбите до 5-ия етаж, където живее. И тъй като се занимава с търговия на врати и щори отвори магазин в Пловдив, за да може редовно да ползва процедурите в център „Гарабитов“ и да постигне мечтата си – тегло 70 кг.   

„Всеки момент е златна възможност за себенадминаване, никога не се предавай“, съветва нейният освободител от затвора на наднорменото тегло Гарабитов. Методиката на Гарабитов въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немския уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а напитката „Дар от Гарабитов“ заедно с швейцарския натурален палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, „подмладяват“ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 156 кг без йо-йо ефект и увисване на кожата. Повече информация вижте на www.garabitov.com.   

На снимките:

  1. Ваня Георгиева /вляво/ с нейния спасител Иван Гарабитов през февруари 2023 г., след като вече е отслабнала по методиката „Гарабитов“

Снимки 2, 3 и 4: Ваня в супер тежкия си период – преди да приложи методиката „Гарабитов“