Временно местят Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив

Временно местят Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив

Предстои преместване на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. От Хирургичния блок на бул. Пещерско шосе 66 временно ще се приемат пациенти в Блок V на Клиника по инфекциозни болести, която се намира в непосредствена близост.

Причината за преместването са основни строително-ремонтни дейности и обновяване на материално-техническата база на целия етаж на клиниката.

Екипът ще осигури всичко необходимо за безпроблемното протичане на лечебно-диагностичния процес и преместването няма да затрудни грижата за лежащите и нови пациенти.

Ремонтът на Клиниката по кардиология започва на 4 септември тази година и се очаква да продължи до завършването на необходимите строително-ремонтни дейности. След като работите по обновяването приключат, клиниката отново ще се отвори на същото място, където пациентите ще могат да се възползват от подобрените условия за диагностика и лечение.

За улеснение на пациентите в кабинет No 1 на партерен етаж на Клиника по кардиология в Хирургичния блок ще бъде организирана консултативна дейност. Ще бъде осигурен дежурен лекар, който да обезпечи извършването на консултации на спешните и предоперативните пациенти на лечебното заведение.

За въпроси и информация, може да се обадите на стационарните: 032/ 60 – 20 – 41; 032/ 60 – 20 – 42; 032/ 60 – 20 – 43.